Etäpikkujoulut tulossa? Tilaa huippukokkien tekemät ruoat kotiovelle!

Pikkujouluruoka kotiin

Oletko järjestämässä etäpikkujouluja yrityksessäsi tai kaveriporukalla? Tilaa huippukokkien suunnittelemat ja valmistamat illalliset helposti suoraan jokaisen kotiovelle Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!


Näin järjestät etäpikkujoulujen tarjoilut helposti

Tilaa kauttamme ruoat koko porukalle. Voit valita valmiista menuistamme tai pyytää meitä räätälöimään illan menun toiveittesi mukaisesti. Valmistamme ruoat ensiluokkaisista raaka-aineista keittiöllämme Alppilassa ja toimitamme ateriat jokaisen osallistujan kotiovelle pääkaupunkiseudulla. Ruokien mukana juhlaväki saa lisätietoa menusta sekä lämmitysohjeet ja vinkkejä aterian kattamiseen juhlavasti.

Menuesimerkki:

  • Kylmäsavustettua lohta, tomaattisalaattia ja tillimajoneesia
  • Mureaksi haudutettua härkää, uunissa paahdettua juureksia, kurpitsa-basilikapyre ja tummaa timjamikastiketta
  • Kookospannnacotta sekä inkiväärillä ja mintulla maustettua ananasta
  • Otamme huomioon erikoisruokavaliot ja tarjoamme kasvisvaihtoehdon.

Hinta 39 €/henkilö sisältäen kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulla. 

Näin tilaat tarjoilun etäpikkujouluihin:
Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähetä viesti osoitteseen moikka@ruokaakotiovelle.fi. 

Huippukokkien valmistamat ruoat etäpikkujouluihin

Ruokaa kotiovelle -palvelun takana ovat huippukokit Heikki Liekola ja Pasi Pärssinen, jotka ovat tehneet pitkän ja monipuolisen uran ruoanlaiton ja kokkikilpailuiden parissa. Heikki on Vuoden Kokki 2014 ja tehnyt 15 vuoden uran Michelin-ravintoloissa Suomessa ja maailmalla. Pasi on Pro-palkittu kokki ja kokkimaajoukkeen monivuotinen jäsen. Hänellä on yli toistakymmentä vuotta kokemusta tuotekehityksestä ravintoloille ja elintarviketeollisuudessa. 

Yritys voi järjestää pikkujoulut etänä verovapaasti

Verohallinnon linjauksen mukaan yritys voi järjestää etäpikkujoulut henkilöstölle verovapaasti. Myös pienimuotoisen lahjan voi antaa työntekijälle verovapaasti: lisää siis ruokalähetyksen mukaan kokkiemme kehittämä Alppilan Safkan jouluboksi, joka sisältää Helsingissä käsin tehtyä artesaaniherkkuja ja ainutlaatuisia mausteita, joiden avulla jouluruoat nousevat uudelle tasolle.


Haluatko tehdä tilauksen tai kysyä lisätietoja? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähetä viesti moikka@ruokaakotiovelle.fi