Ruokaa kotiin Helsingissä

Koronaepidemia on mullistanut ihmisten elämän. Perheet viettävät nyt aikaa kotona, ja yksi kysymys toistuu joka päivä: mitä tänään syötäisiin? Kesken koulu- ja työpäivän voi olla vaikea irrottautua ruoanlaittoon, ja ruoan kotiinkuljetuspalveluiden kautta saa yleensä tilattua vain yksittäisiä annoksia. Ja niin kivoja kuin ravintola-annokset ovatkin ravintolassa, kotona toimii parhaiten kotiruoka.
Halusimme tehdä jotakin konkreettista pääkaupunkiseudun perheiden ja etätyöläisten hyväksi. Päätimme valjastaa tuotekehityskeittiömme Helsingin Alppilassa tuhdin, herkullisen ruoan valmistukseen ja kotiinkuljetukseen.

Syntyi Ruokaa kotiovelle, palvelu jonka kautta voit tilata kotiin huippukokkien valmistamaa yksinkertaista, mutta herkullista ruokaa. Tuomme ruokaa kotiin isoissa satseissa, joista riittää useammalle syöjälle ja useampaan syöntikertaan. Lämpimien aterioiden lisäksi voit tilata kotiin myös raikkaita salaatteja ja välipalana maistuvia wrapeja.

Ruoista vastaavat huippukokit Heikki Liekola ja Pasi Pärssinen. Heikki on Vuoden kokki 2014 ja tehnyt pitkän uran Michelin-ravintoloissa Suomessa ja maailmalla. Parhaillaan hän valmentaa Suomen Bocuse d’Or -joukkuetta. Pasi on Pro-palkittu kokki ja kokkimaajoukkueen monivuotinen jäsen. Hänellä on pitkä kokemus tuotekehityksestä ravintoloille ja elintarviketeollisuudessa.

”Haluamme tuoda perheille maistuvaa, rakkaudella tehtyä lämmintä ruokaa kotiin, sillä tiedämme että ruoan laittaminen kaksi kertaa päivässä, viikosta toiseen on raskasta töiden ja lastenhoidon lomassa”, Heikki kertoo. 

”Kokemuksesta tiedän, että arki sujuu huomattavasti helpommin, kun jääkaapissa on iso satsi kaikille maistuvaa ruokaa. Siksi teemme runsaita vuokia, joista kukin voi lämmittää itselleen sopivan annoksen heti, kun nälkä iskee - tai kattaa koko porukalle lounaan tai illallisen parikin kertaa.”