Tilaaminen ja toimitus

Tilaaminen:

Jotta osaamme valmistaa oikean määrän ruokaa, tilaukset on jätettävä hyvissä ajoin.

Tiistain toimitus: tilaa viimeistään maanantaina klo 08
Torstain toimitus: tilaa viimeistään keskiviikkona klo 08

 

Toimitukset:

Toimitamme tilaukset kotiinkuljetuksena tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.

Kotiinkuljetusmaksut:

  • Helsinkiin postinumeroalueille 00100-00690: 3,90€
  • Muualle Helsinkiin, Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalle: 6,90€

Kotiinkuljetuksen pystymme tarjoamaan ainoastaan tilauksille, joissa on mukana kuljetuspäivän pääruoka. Jos tilausta tehdessäsi sinulle tarjotaan vaihtoehdoksi ainoastaan Nouto Alppilasta, olet todennäköisesti valinnut koriin esim. tiistain salaatin ja torstain pääruoan.

Jätä tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi ja mahdolliset muut saapumistiedot, niin saamme sinut kiinni kun lähetys on luonasi. 

Toimitukset tehdään klo 9-15 välillä. Juhlapyhien alla toimitusaikaikkuna saattaa olla hieman pidempi. Jos haluat tietää tarkemman toimitusajan, voit tiedustella sitä toimituspäivää edeltävänä iltana osoitteesta moikka@ruokaakotiovelle.fi. Ongelmatilanteissa kuljetuspäivänä voit soittaa numeroon 044 7711 999.

Soitamme ovikelloa tai puhelimella, kun olemme toimitusosoitteessa. Yritämme tavoitella sinua kerran, mutta emme voi jäädä odottamaan, jotta saamme kaikki tilaukset toimitettua päivän aikana. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa tai et vastaa yhteydenottoomme, voit noutaa ruoan myöhemmin Alppilasta. Ota noutoon liittyen yhteyttä moikka@ruokaakotiovelle.fi.

Vältämme kuljetuksen aikana ylimääräistä kanssakäyntiä. Jos haluat vaihtaa kanssamme muutaman sanan toimituksen yhteydessä, pysymme etäällä. Jos mahdollista, voimme jättää ruoan myös oven taakse.

Helsingin kantakaupunki: Toimitukset tehdään tiistaisin ja torstaisin klo 9-15 välillä.
Muu pääkaupunkiseutu:  tiistaisin ja torstaisin klo 9-15, ajoittain pieniä poikkeamia.
Nouto Alppilasta: tiistaisin ja torstaisin 8:30-10 tai 14-17. Lauantaina 9-14 välillä. Osoite on Viipurinkatu 2, tule tien päähän kääntöpaikalle (älä mene sisään rakennukseen). Kun olet rakennuksen ulkopuolella, soita numeroon 044 7711 999. 

 

 

Jos haluat maksaa Edenredillä, lue ohjeet täältä