Toimitukset ja noutaminen

Toimitukset:

Toimitamme tilaukset kotiinkuljetuksena tällä hetkellä Helsingissä postinumeroalueille 00100-00790.

Toimitusmaksu on 4,95€.

Kotiinkuljetuksen pystymme tarjoamaan ainoastaan tilauksille, joissa on mukana kuljetuspäivän pääruoka. 

Jätä tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi ja mahdolliset muut saapumisohjeet, niin saamme sinut kiinni kun lähetys on luonasi. 

Toimitukset tehdään klo 9-15 välillä torstaisin. Juhlapyhien alla toimitusaikaikkuna saattaa olla hieman pidempi. Jos haluat tietää tarkemman toimitusajan, voit tiedustella sitä toimituspäivää edeltävänä iltana osoitteesta moikka@ruokaakotiovelle.fi. Ongelmatilanteissa kuljetuspäivänä voit soittaa numeroon 044 7711 999.

Soitamme ovikelloa tai puhelimella, kun olemme toimitusosoitteessa. Yritämme tavoitella sinua kerran, mutta emme voi jäädä odottamaan, jotta saamme kaikki tilaukset toimitettua päivän aikana. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa tai et vastaa yhteydenottoomme, voit noutaa ruoan myöhemmin Alppilasta. Ota noutoon liittyen yhteyttä moikka@ruokaakotiovelle.fi.

Vältämme kuljetuksen aikana ylimääräistä kanssakäyntiä. Jos haluat vaihtaa kanssamme muutaman sanan toimituksen yhteydessä, pysymme etäällä. Jos mahdollista, voimme jättää ruoan myös oven taakse.

Nouto Alppilasta

Voit valita toimitustavaksi noudon ja tulla hakemaan tilauksen torstaisin 9-16  välillä. Juhlapyhien noutoaika on 9-14. Osoite on Viipurinkatu 2, tule tien päähän kääntöpaikalle (älä mene sisään rakennukseen). Kun olet rakennuksen ulkopuolella, soita numeroon 044 7711 999. Tuomme tilauksesi ulos.

 

Torstain toimitus: tilaa viimeistään keskiviikkona klo 08

 

 Jos haluat maksaa Edenredillä, lue ohjeet täältä